På rolfen

Sitter på färjan, på väg till Svea rike och Varberg. Bilen fullpackad med bananlådor. Och jag tänker att det är nog rätt skönt att ha med föräldrarna, speciellt när jag aldrig vart ens åt det hållet förut. Skönt att äntligen ha nånstans att bo också. Vi ska och titta på rummet imorgon bitti. Hoppas det är bra, annars har jag chans på studentlägenhet ännu, ifall jag känner för att flytta. Men ja. KOM OCH HÄLSA PÅ MIG SEN!!


Hejdå Åland!!


Sista kvällen

Oj vad jag har svävat i ovisshet de senaste dagarna angående boendet. Efter min annons på blocket fick jag ett par tre svar, dessutom har jag försökt få tag på några som själva annonserat. Och SHIT vad alla är tröga på att svara, om de ens gör det.. Det har säkert känts extra långt mellan mailen nu när jag har sån brådska att hitta nånstans att bo. Men nu är det äntligen på grej (hoppas jag). Om ingenting kommer emellan nu, som att hon med mitt framtida studentboende plötsligt ändrar sig, så åker jag och mina föräldrar ner till Varberg imorgon på dagen, sover på vandrarhem, och far och kollar på rummet på måndag morgon. Även om det inte är ett eget boende som jag hade hoppats på att få, så skulle det vara jäkligt skönt om affären blir av. Det har vart sånt nojsande fram och tillbaka de senaste dagarna, och jag vet inte hur många de gångerna är som jag har uppdaterat inkorgen i hopp om att hitta ett nytt mail där.

Så det här är antagligen sista kvällen i min lägenhet. Jag kommer faktiskt att sakna den. Jag har tyvärr inte fått så många minnen härifrån med mina vänner, eftersom vi mest umgåtts i stan, eller på krogen :P Menatt nog finns det minnen härifrån ändå.. Det har varit en fin lägenhet. Bästa läget i huset om jag får säga det själv. Schyssta grannar, eller det är väl bara Johan jag känner egentligen, gubbarna här uppe hälsar jag bara på de gånger vi ses. Men ändock :) Så nu måsta jag gå ut en stund på min balkong, och titta på månen och stjärnorna och havet.. Nog för att det finns sånt i Varberg med men...  Jag kommer sakna min Kalkhusgränd!

Det tar sig sa pyromanen

Nu börjar det bli på grej det här med bostaden i Varberg! Jag har halv om halv gett upp planen på studentkorridoren, det var så råddigt system och dålig information. Så lade vi in en annons på blocket.se idag, och efter bara nån timme fick jag svar! Ingenting är klart än, förstås, men det låter lite lovande :) Man får lite hopp iaf, jag slipper sova på en parkbänk. Nu väntar jag bara att få lite mer info av hon som hade lägenheten och kanske några bilder.

Don't drink and write

Man borde skaffa alkolås på mobilen. Många är de gånger jag tänkt fyllemessa, men oftast har någon pratat mig ur det, ibland skärper jag till mig själv. Senast var i lördags när jag kom hem från krogen. Då var det verkligen farligt nära att jag skickade det, men så hann jag väl somna precis innan, för jag vaknade med telefonen under axeln, och meddelandet stod forfarande kvar på skärmen. Tur var det, att det inte skickades, för det skulle ha varit väldigt, väldigt dumt. Själva sms:et var väl inte så farligt alls, men jag tror det skulle varit väldigt pinsamt för honom. Och speciellt om hans flickvän såg det. Illa illa..


Nu när jag tänker efter var det ett rätt fint sms jag komponerade. Det skulle kanske t.o.m. funka, bara förutsättningarna hade varit annorlunda..

Sista helgen hemma

Nu är det inte långt kvar tills jag flyttar. På fredag är det tänkt att flyttlasset ska gå till västkusten. Och jag har fortfarande ingen lägenhet. Men iallafall. Helgen som gick var alltså den sista före jag åker, och det blev utgång både i fredags och lördags. Fredagen startade med vår kräftskiva hos Tojja. Ursäkta att endel bilder är felvända, det ville inte funka.

Emma, aka Unicorn

Dåligt kalas om inga servetter råkar eldas upp

Fia, Malin och Johanna tyckte det var roligt med kräftskiva

Emma och Poffi gillar att pussas

Tojja var på festhumör tror jag bestämt

Sedan åkte vi in till Indigo som det sig bör. Men så fick vi höra att Arken hade börjat med 18 igen, och då blev det snabba puckar dit. Tojja var nog mest sugen tror jag :P Det var najs att få dansa av sig lite, men Arken är ju alltid Arken, med allt vad det innebär. Inte allt förresten, inte den roligaste delen. Eller jo kanske lite, till slut. Men det var inte på Arken längre... :)

Nåväl.

Lördag då. Bakis som jag var tänkte jag bara kolla film hela kvällen, men så ringde Poffi och sa att hon var uttråkad. Snäll som man är hänger man med ut :) Jag är ju inte precis känd för att tacka nej till att gå ut. Den här gången blev det lite varvning mellan Indigo och Dino's. Najs bägge två. Sen fick jag leka lite turistguide åt stockholmska William som inte hittade hem till segelbåten. Trevligt trevligt :) Och såklart mötte vi någon som kände min syster. Inte går det att vara anonym på den här holmen inte!

Och nu i söndags, när jag hade sista chansen att se en hemmamatch innan jag åker, tror ni inte att den blir inställd då! Det där sjuka regn- och åskvädret alltså... Klart att man måste se till spelarnas säkerhet, men det kändes bittert för att jag inte kunnat gå på de två senaste hemmamatcherna, och resten av säsongen missar jag ju. Jag får väl börja gå på änglarnas matcher där borta istället då..

Min nya favoritlåt

Just nu iaf..

Moldy Peaches - Nothing Came Out


Just because I don't say anything
Doesn't mean I don't like you.
I open my mouth and I try and i try
But no words come out.

Without 40 ounces of social skills
I'm just an ass in the crack of humanity.
I'm just a huge manitee.
A huge manitee.

And besides you're probably holding hands
With some skinny, pretty girl that likes to
Talk about bands, and
All I wanna do is ride bikes with you
And stay up late and watch cartoons.

Duck Tales, shirt tails, Talespin, Sailor Moon, GI Joe, Robotech, Ron Jeremy, Schmoo.

I wanna watch cartons with you.
Josie and the Pussycats and Scooby Do,
I want you to watch cartoons with me.
He-man, Voltron and Hong-Kong-Fui

I tried to ask you to your face,
But no words came out.
I put on my hood and walked away.
That doosn't mean I don't like you.

And besides you're probably holding hands
With some skinny, pretty girl that likes to
Talk about bands, and
All I wanna do is ride bikes with you
And stay up late and maybe spoon.

Just becase I dont say anything
Doesn't mean I dont like you, no.
I opened my mouth and i tried and i tried.

And besides you're probably holding hands
With some skiny, pretty girl that likes to
Talk about bands and
All I wanna do is ride bikes with you
And stay up late and maybe spoon.

I'm just your average Thundercats ho.

O.S.A.

Angående 4 in 1-bailon på fredag; det skulle vara bra att veta hur många som kommer, och vem som tar med sig sina respektive osv. Så att vi kan planera litegranna. Johanna och jag köpte nog partyhattar idag, haha. Men vi kanske behöver öka på antalet, så hör gärna av er på nåt sätt.

Jättebailo

Okej. Alla bokar in fredag, för det ska bli bailo! Dubbel 20-årsfest/kräftskiva/hejdåfest. Vi vet inte när eller var, men det löser sig sa hon som sket i vasken.

Känn ingen press men det ska bli den roligaste festen i mannaminne. Bara så ni vet.

Joo-å

Jag tror jag kommer trivas på västkusten.

Ring ring

Senaste nytt: min farbror Patrik och hans Eva har förlovat sig! :D

Skönt med lite glada nyheter efter en sån här dag.

Det är inte lätt när det är svårt

Det är konstant kallt i min lägenhet nu, för jag får inte fast fönstret ordentligt. Det känns lite fel att gå med yllsockor inomhus i augusti.

För övrigt blir det vin och jordgubbar hos Emma ikväll. Ohh vad fint det låter tycker jag. Får se om det bär ut en sväng sen. Men jag måste sköta mig, för jag ska på konfirmation kl 11 imorn! Så om jag är kvar på krogen vid tre, och är stupfull, så säg åt mig att genast gå hem. Då har det barkat.

Pär-kär

Hemma från lägret nu, och jag är helt slut. Men åhh, vad roligt det har varit! De var ett jättebra gäng, så snälla och söta. Jag blev lite kär i några. Sandra och jag bestämde att vi skulle ta hem hälften var.

Eftersom det var sista kvällen igår så tänjde vi ganska rejält på reglerna om läggdags och så. Vi tog ett nattdopp vid ett-tiden, och sen drog vi ledare vårt extranummer som konfirmanderna nojsat om hela veckan. Det bestod av "alla känner alla på landet" med koreografi. På stranden i bikini och handduk, i skenet av Kristoffers mobil tror jag det var. Det var nog inte vad de väntat sig, och de verkade lite besvikna. Men vi hade roligt iallafall! Sen snodde de våra handdukar, busungarna.

Sen satt vi ledare och sjöng schlagers nån timme i allrummet. Under tiden hade killarna toapapprat Fridas och Melissas rum, och de måsta ge tillbaks såklart. Och jag som trodde de hade gjort nåt i Sandras och mitt rum också, men när vi gick ner och tittade var allt som vanligt. Jag blev lite besviken. Så gick Sandra och jag upp till köket och lyssnade på radio och dansade lite. Fastän det spelades mest finsk musik och klassiskt. Vi stannade uppe till tretiden, kanske inte det smartaste med tanke på att jag skulle på jobb kl. 04. Men lite får man tåla, haha. Höll nästan på att somna stående sen.

På söndag är själva konfirmationen. Få se hur det går, det var så råddigt idag när vi övade. Men det ska nog gå bra. Åh, men sen kommer vi ju knappt se dem mer. Jag kommer nog sakna dem lite. Isse vår lilla kisse, och Sandras nya pojkvän Julius. :)

Jobba, jobba, jobba

Ja, det blir lite glest mellan inläggen nu. Jag har nog en massa idéer om vad jag ska skriva, men jag vill inte riktigt ta mig tid att starta datorn helt enkelt, den är så trög. I övrigt går mina dagar mest åt att jobba, sova och äta. Och nu blir det ännu värre, för den kommande veckan jobbar jag dubbelt. Utöver mitt vanliga kneg på Ålandsbagarn ska jag nu jobba på konfirmationsläger. Det blir mycket pängar nu, sånt gillar vi.

RSS 2.0